Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Wasserland
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Folie PVC SI EPDM si pentru piscina
355 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta firmei WasserLand :
Folie PVC pentru iazuri, cascade şi amenajări de grădini; dispunem de o gamă variată de culori, cum ar fi negru, culoarea măslinei (cu tesatură de întărire), culoarea nisipului, albastru adriatic, verde de mai şi culoarea teracotei(bej) ; de asemenea dispunem de o gama variată de grosimi ale foliei 0,5mm, 0,8mm, 1mm, 1,2mm, 1,5mm, 2mm.

Confecţionarea se poate face la dimensiuni variate pana la 1600m cu masina profesional direct de la producator.

Folie EPDM de culoare neagră pentru amenajări de grădini, iazuri, cascade şi izolaţii pentru construcţii (pivniţe, garaje, poduri şi acoperişuri).
Suport automatizat pentru lacuri şi cascade de diverse dimensiuni, pentru crearea unor jocuri de lumini şi apă cat mai deosebite : pompe, filtre, furtunuri, iluminat acvatic, duze.

Folie pentru piscină în gama de culori : albastru adriatic, albastru ceruleum, turcoaz şi culoarea nisipului(bej), grosime 1,5mm. Dispunem de folie de tip standard cât şi de folie cu suprafaţă îmbunătăţită cu acryl.

Folie antialunecare pentru piscină cu model : mozaic byzance şi byzance gri închis, florentin, carrara, marmură albastră, persia (bej şi albastru).
Avem sie materiale pentru gradina pe acoperis.

Pentru mai multe informaţii va rugăm sa ne contactaţi .
www.wasser-land.com
Din Gura in Gura